İSTANBUL / BEYOĞLU - Namık Kemal İlkokulu

Namık Kemal İlkokulu

Ömer Avni Mah. Selime Hatun Cami Sokak No4 Beyoğlu / İSTANBUL
Vizyon
YAŞADIĞIMIZ ÇAĞIN GEREĞİ, GELECEĞİN SANAYİ ÜLKESİ TÜRKİYE İÇİN NİTELİKLİ, KENDİSİNE GÜVENEN, GİRİŞİMCİ, AHLAKLI, GELİŞMEYE VE YENİLİĞE AÇIK, İSTEK VE GAYRETLERİ SAYESİNDE İLERİ EĞİTİMİN KAPILARINI AÇAN, SOSYAL VE KÜLTÜREL YÖNDEN GELİŞMİŞ TEMEL İLKÖĞRETİMİN EĞİTİM ALANINDA OKULUMUZU BÖLGEMİZDE BİR TERCİH SEBEBİ VE CAZİBE MERKEZİ MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYULAN GÜÇLÜ VE SAYGIN BİR EĞİTİM KURUMU YAPMAKTIR.
Misyon
ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇAĞIN GEREKLERİ DOĞRULTUSUNDA ÖNCELİKLE HAYATA, TOPLUMA VE ORTA ÖĞRETİME HAZIRLAMAKTIR.
Başarılar
Okulumuz 4.sınıf öğrencisi Selfinaz ÇELİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışmasında ilçe 1.si olmuştur. Geleceğimi Koruyorum Projesi kapsamında ´Toprak ve Su´ konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencisi 3/C Sınıfından Kübra YELTEK dereceye girerek 1. olmuştur. Okulumdan Beyoğlu Fotoğraf Yarışmasında okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Elifsu TOPKAYA çektiği fotoğraf ile dereceye girerek 2. olmuştur. Geleceğimi Koruyorum Projesi kapsamında ´Toprak ve Su´ konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencisi 3/C sınıfından Kübra YELTEK dereceye girerek 1. olmuştur. Okulumuz öğrencilerinden Sümeyye Hilal ÇIPLAK ´Uyuyan Güzel´ masalı ile dereceye girerek 3. olmuştur. Okulumuz 3/C sınıfı öğrencilerinden Mehmet Emre AKSOY ´´Enerji Verimliliği´´ konulu resim yarışmasında ilçe birinciliği almıştır. Muratbey Mangala Türk Zeka ve Strateji Oyunu Turnuvasında okulumuz öğrencileri dereceye girerek 3. oldular. Okullar arası Okçuluk Turnuvası´ nda okulumuz öğrencileri kızlarda takım 2. liği erkeklerde takım 3. lüğü getirdiler. Beyoğlu Gençlik Merkezinde yapılan ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen Fıkra Canlandırma Yarışması sonucunda okulumuz 4. sınıf öğrencilerinden Elifsu TOPKAYA ve Ekibi dereceye girerek 3. oldular. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek ´Bağımlılık´ Konulu Resim Yarışmasında Okulumuz Öğrencisi Kübra YELTEK dereceye girerek 1. olmuştur. Öğrencimiz Kübra YELTEK 6 Ekim İstanbul un Kurtuluşu konulu resim yarışmasında İstanbul İl 1. si olmuştur. 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında okulumuz 4-C sınıfı öğrencisi Deniz DOSTER İlçe birincisi olmuştur. Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Arttırma Teknik Destek Projesi konulu kategori bazlı yarışmada 1. Kategoride (Resim) Zeynep COŞKUN, 7. Kategoride (Hikaye) Ömer Tuna AYDIN ilçe birincisi olmuştur. 2017-2018 Beyoğlu Geleneksel Çocuk Oyunları 2009 doğumlular Mendil Kapmaca Müsabakasında takımımız ilçe 2. si oldu. 2017-2018 Beyoğlu Geleneksel Çocuk Oyunları 2008 doğumlular Yakan Top Müsabakasında takımımız 3. oldu.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
DOĞALGAZ