İSTANBUL / BEYOĞLU - Namık Kemal İlkokulu

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖĞRETİCİ VE EĞLENCELİ DAKİKALAR...  HACİVAT VE KARAGÖZ TİYATRO GÖSTERİMİZDEN KARELER... GÖLGE OYUNU SANATÇISI CAFER HADİMİOĞLU'NA BU GÜZEL GÖSTERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

HER YIL 10 ARALIK TARİHİNDE KUTLANAN İNSAN HAKLARI GÜNÜ'NÜ BU YIL DA ÖĞRENCİLERİMİZLE RESİM VE PANO ETKİNLİKLERİ YAPARAK KUTLADIK.

Ara

HER YIL 12-18 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA KUTLANAN YERLİ MALI HAFTASI KAPSAMINDA BU SENE ÖĞRENCİLERİMİZİ YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİLİMİZ TOGG'LA BULUŞTURDUK.

BİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE  BU FIRSATI YARATAN ÖĞRETMENİMİZ MEHMET EMİN ULUBAY'A VE TOGG ARAÇ SAHİBİ MİLAZİM GÖKÇE BEY'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kalbimizde ve aklımızdasın, hep olacaksın...

Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte, koordinatör öğretmenimiz Raif FERİK'e ve Atatürk Köşesi oluştururken değerli kitap ve kaynaklarını öğrencilerimizin kullanımına sunan Hüseyin KILIÇ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

ÇOK KEYİFLİ GEÇEN TOPKAPI SARAYI GEZİMİZDEN KARELER... KOORDİNATÖR ÖĞRETMENİMİZ ARİF EMRE TİRYAKİ'YE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Büyük Türk Ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. İstiklâl mücadelemizin Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bayramımız kutlu olsun!

Ekm

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA TÖRENİMİZİ BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HÜSEYİN BAĞCI VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ ONUR ZENGİN'İN DEĞERLİ KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK. TÖRENDE EMEĞİ GEÇEN KOORDİNATÖR ÖĞRETMENİMİZ MEHMET EMİN ULUBAY'A VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE HAZIRLADIKLARI BU COŞKULU TÖREN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE, BEYOĞLU İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN KATKILARIYLA GIDA GÜVENİLİRLİĞİ EĞİTİMİ VERDİK. KENDİLERİNE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIĞI İÇİN, 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA, OKUL BİNAMIZI VE OKUL BAHÇEMİZİ BÖCEK VE HAŞERELERE KARŞI İLAÇLATTIK.

BEYOĞLU BELEDİYESİ'NE DEĞERLİ KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yapılan  törenle kutlandı

Nis

2 nisan otizm farkındalık günü dolayısıyla otizme dikkat çekmek için bugün özel eğitim öğretmenimiz Nadiye Özlem Kısacık hocamız bizi otizmli öğrencileri  Kumsal ve Kerem ile tanıştırdı ve sınıflarda otizm ile ilgili konuşmalar etkinlikler yapıldı.

Otizmin farkındayız onların yanındayız☘️